Küpsiste poliitika

1. Mis on küpsised?

Küpsised on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse Teie arvutisse või mobiilseadmesse, kui külastate veebisaiti. Küpsised aitavad veebisaidil meelde jätta Teie tegevusi ja eelistusi (nt sisselogimine, keel, kirja suurus ja muud eelistused) kindla ajaperioodi jooksul, nii et Te ei peaks neid uuesti sisestama, kui naasete saidile või sirvite lehti.

2. Milliseid küpsiseid me kasutame?

Meie veebileht kasutab erinevat tüüpi küpsiseid:

  • Vajalikud küpsised: Need küpsised on vajalikud veebisaidi toimimiseks ja võimaldavad kasutada põhifunktsioone, nagu turvaline sisselogimine ja lehe navigeerimine. Ilma nende küpsisteta ei pruugi veebileht korralikult toimida.

  • Eelistuste küpsised: Need küpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta Teie tehtud valikuid (nt keelevalik) ja pakkuda täiustatud ja isikustatud funktsioone.

  • Statistilised küpsised: Need küpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas külastajad veebilehte kasutavad, näiteks milliseid lehti külastatakse kõige sagedamini ja kas nad saavad veateateid. Need küpsised ei kogu teavet, mis võimaldaks kasutajat tuvastada – kõik kogutav teave on anonüümne.

  • Reklaamiküpsised: Need küpsised kasutatakse Teile asjakohasemate reklaamide pakkumiseks. Samuti aitavad need piirata reklaami näitamiste arvu ja mõõta reklaamikampaania efektiivsust.

3. Kuidas küpsiseid hallata?

Küpsiste eelistusi saate igal ajal muuta meie veebilehe küpsiste seadete tööriista kaudu või hallata neid otse oma brauseris. Allpool on toodud juhised selle kohta, kuidas hallata küpsiseid levinumates brauserites:

Palun arvestage, et kui blokeerite küpsised, võivad mõned meie veebilehe funktsioonid olla piiratud.

4. Kolmandate osapoolte küpsised

Meie veebisait kasutab ka kolmandate osapoolte küpsiseid, näiteks Google Analytics ja Facebook Pixel, et analüüsida liiklust ja pakkuda sihitud reklaami. Kolmandad osapooled võivad kasutada küpsiseid ja muid jälgimistehnoloogiaid, et koguda teavet Teie tegevuste kohta meie veebilehel ja teistel veebilehtedel.

Google Analyticsi küpsiste kasutamise kohta leiate lisainfot siit: Google Analyticsi privaatsuspoliitika.

5. Küpsistega nõustumine

Esimesel veebisaidi külastamisel palutakse Teil nõustuda küpsiste kasutamisega. Teil on võimalus valida, milliseid küpsiseid lubate, ja saate oma nõusolekut igal ajal muuta.

6. Küpsiste poliitika muudatused

Jätame endale õiguse aeg-ajalt seda küpsiste poliitikat muuta. Kõik muudatused postitatakse sellele lehele, seega soovitame regulaarselt külastada seda lehte, et olla kursis meie küpsiste poliitika uuendustega.

7. Võtke meiega ühendust

Kui Teil on küsimusi või muresid seoses küpsiste poliitikaga, võtke meiega ühendust aadressil:

Kulla OÜ
E-post: info@epood24.eu
Telefon: +372 53005016